Escribe y encuentra lo que buscas:

Empresa : Presentació

Presentació

A ESCI-UPF pensem que la relació universitat-empresa és fonamental. Per això, a la universitat formem professionals pensant en l’entorn laboral en el qual hauran de treballar. I volem que les empreses ens comuniquin quines són les seves necessitats per tal d’adaptar-nos a les demandes del mercat.

En aquest sentit, pensant en les empreses, hem creat una sèrie de serveis que donen resposta a aquestes demandes: alumnes en pràctiques, temes de recerca per a Treballs de Fi de Grau (TFG), cursos a mida per a empreses, lloguer d’espais i recerca aplicada.

Vols un curs fet a mida?

Si tens una necessitat específica de formació per a un equip de la teva empresa, posa’t en contacte amb nosaltres. Tenim personal docent i professionals experts en diversos àmbits, tots ells amb una àmplia experiència per donar resposta a les teves demandes.

Descobreix els nostres cursos fets a mida

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres
*

* Campos obligatorios

Responsable: ESCOLA SUPERIOR DE COMERÇ INTERNACIONAL (ESCI-UPF); Finalitat: Finalitat 1: Atendre les sol·licituds dels interessats. Finalitat 2: Enviament de comunicacions comercials; Legitimació: La base legal para el tratamiento de los datos de los interesados en el caso de la finalidad 1 es el legítimo interés del responsable; y en el caso de la finalidad 2 es la obtención de su autorización; Destinataris: No es cediran dades a tercers; Drets: L’interessat té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional; Ubicació: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: https://www.esci.es/ca/politica-privacitat-cookies/rgpd-contactes