Escribe y encuentra lo que buscas:

Empresa : Lloguer d’espais

Lloguer d’espais

A ESCI-UPF tenim una sala d’actes i auditoris funcionals que lloguem a empreses i institucions perquè hi puguin organitzar reunions d’empresa o activitats formatives o culturals.

Les nostres instal·lacions tenen capacitat per acollir còmodament grups des de 20 fins a 300 persones. A més a més, oferim equipament audiovisual d’alta qualitat, connexió a Internet, serveis de traducció simultània i possibilitat de videoconferència.

Sala d’actes

SUPERFÍCIE CAPACITAT EQUIPAMENT AUDIOVISUAL
325 m2 300 places Pantalla automàtica de projecció, canó projector, ordinador portàtil, cabines de traducció simultània, enregistrament i reproducció de so, megafonia de sobretaula, faristol, micròfons sense fils i taula de mescles.

Sala de reunions

SUPERFÍCIE CAPACITAT
29 m2 15 places

Sala Auditori 80

SUPERFÍCIE CAPACITAT EQUIPAMENT AUDIOVISUAL
160 m2 80 places Pantalla de projecció, canó projector, DVD, ordinador, pissarra.

Sala auditori 40

SUPERFÍCIE CAPACITAT EQUIPAMENT AUDIOVISUAL
80 m2 40 places Pantalla de projecció, canó projector, DVD, ordinador, pissarra.

Sales 20

SUPERFÍCIE CAPACITAT EQUIPAMENT AUDIOVISUAL
62 m2 20 places Televisor, vídeo, DVD, pissarra.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres
*

* Campos obligatorios

Responsable: ESCOLA SUPERIOR DE COMERÇ INTERNACIONAL (ESCI-UPF); Finalitat: Finalitat 1: Atendre les sol·licituds dels interessats. Finalitat 2: Enviament de comunicacions comercials; Legitimació: La base legal para el tratamiento de los datos de los interesados en el caso de la finalidad 1 es el legítimo interés del responsable; y en el caso de la finalidad 2 es la obtención de su autorización; Destinataris: No es cediran dades a tercers; Drets: L’interessat té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional; Ubicació: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: https://www2.esci.es/ca/politica-privacitat-cookies/rgpd-contactes