Escribe y encuentra lo que buscas:

EUKIT - Coneixement i innovació per als reptes del comerç europeu

EUKIT - Coneixement i innovació per als reptes del comerç europeu : Recerca

Recerca

EUKIT es basa en el convenciment que docència i recerca són dues realitats inseparables. L’excel·lència docent s’ha d’arrelar, entre altres, en els resultats de la recerca científica més avançada. I viceversa, la recerca ha de tenir entre els seus objectius a llarg termini la generació d’un coneixement que enriqueixi el contingut i la manera d’impartir docència tant en grau com en postgrau.

Aquesta secció presenta els resultats de recerca que, de manera genèrica, es produeixen sota el paraigua EUKIT. En primer lloc, es presenten les contribucions científiques signades pels membres de l’equip. En segon lloc, les memòries de les investigacions pròpies dels treballs de fi de grau (TFG) i de fi de màster (TFM) que els membres d’EUKIT han dirigit.

Filtrar resultats

EUKIT

Mercè Maria Capell T ...

Is the EU GSP+ program an effective tool in promoting good governance? The ...

Més info

EUKIT

Autor/a: Mercè Maria Capell Tuca

Is the EU GSP+ program an effective tool in promoting good governance? The case of Pakistan.

Director/a del treball: Joan Pere Plaza i Font

Descripción

L’objectiu d’aquest estudi es estimar l’impacte de l’adhesió del Pakistan al programa GSP+ de la UE en termes de bona governança, Per fer-ho s’ha utilitzat una extensió del “GSP+ Compliance Selective Index”, creat per Lebzelter i Marx (2020). Mitjançant l'aplicació de mètodes economètrics com les Diferències-en-diferències i el Mètode de Control Sintètic, aquest estudi pretén aïllar l'impacte causal del programa. Els resultats indiquen que el programa GSP+ ha millorat els nivells en bona governença a Pakistan. Tanmateix, sembla que aquest impacte es va debilitant al llarg del temps.